Roddels

Het laatste shownieuws van de sterren
en bekende Nederlanders van tv en filmShownieuws
Roddels
M. Jackson
Jan Smit
Gerard Joling
Nick & SimonAl het nieuws over Sylvie!
Kijk hier voor het laatste shownieuws over Sylvie Meis. Voormalige vrouw van Rafael van der Vaart; ze liggen nu in scheiding. Of blijven ze toch bij elkaar? Deze babe is ooit begonnen als VJ bij TMF en is sindsdien niet uit de roddelbladen te slaan. Knap hoe zij zichzelf steeds weer in de schijnwerpers weet te plaatsen. Ook een echt compliment; ze heeft een moeilijke ziekte dapper overwonnen.
Nieuwsupdate:

Sylvie

Lees hier het actuele shownieuws over Sylvie. Sylvie Meis is een knappe meid, bekend van TV. VJ, presentatrice, vrouw van een voetballer, glamourgirl, vele rollen kent zij. Schrik niet als je haar op de PC Hooftstraat ziet lopen; dat is haar domein. Eerst mee met haar man Rafael van der Vaart als voetbalvrouw, en zeer bekend op de Duitse televisie. Nu gaat ze misschien scheiden van haar voetballer Rafael. Al hangt een verzoening in de lucht! Hoe gaat het met Damian?


sylvie van der vaart - Google Nieuws

This RSS feed URL is deprecated
This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news

Sylvie Meis zoenend gespot in hartje Amsterdam - Ditjes en Datjes (Blog)

Ditjes en Datjes (Blog)

Sylvie Meis zoenend gespot in hartje Amsterdam
Ditjes en Datjes (Blog)
Manuel Campos Guallar, Sander Klieverik, Charbel Aouad, Guillaume Zarka en Rafael van der Vaart. Zomaar een greep uit de vele mannen waar Sylvie ooit een relatie hebben gehad. Het lijkt erop dat Sylvie nog een naam kan toevoegen aan haar lange lijst ...

Sylvie Meis vermomd in warenhuis - Ditjes en Datjes (Blog)

Ditjes en Datjes (Blog)

Sylvie Meis vermomd in warenhuis
Ditjes en Datjes (Blog)
Sylvie Meis kan normaal gesproken niet onherkenbaar over straat, maar toch is het haar gelukt om in een warenhuis undercover te gaan. Daar verkocht ze met een pruik en bril op haar eigen lingerie! En klanten hadden niets door?

Van der Vaart is altijd dat blije joch gebleven van een 'hakkie geven en een ... - Volkskrant

Volkskrant

Van der Vaart is altijd dat blije joch gebleven van een 'hakkie geven en een ...
Volkskrant
Anderen konden het niet laten zijn ex erbij te slepen, Sylvie Meis, of te benadrukken hoeveel geld Van der Vaart heeft overgehouden aan dat voetbal (Quote, 18 miljoen euro). Mijn favoriete herinnering aan hem dateert uit 2008. Het Nederlands elftal nam ...

Sylvie zoent nu? IN AMSTERDAM! - Telegraaf.nl

Telegraaf.nl

Sylvie zoent nu? IN AMSTERDAM!
Telegraaf.nl
Speelden de amoureuze avonturen van SYLVIE MEIS zich de laatste jaren vooral af op zonnige locaties als Ibiza, Dubai, Saint-Tropez of Miami, nu werd zij zoenend gezien in? Amsterdam! O, O Sylvie. Privé betrapt haar met... wéér een nieuwe vriend?
Sylvie Van der Vaart - Meis

Kijk hier voor actuele roddels over Sylvie Meis. Ze gaat mogelijk scheiden van Rafael van der Vaart. Eerst was ze VJ bij TMF en daarna presentatrice van veel Duitse spelshows. Ze is toch continue in de roddelbladen te vinden. Een echte showvrouw! Of nog beter; een echte showbizz prinses. Want de scheiding gaat misschien niet door; een echt drama.

Filmtip voor vanavond
shownieuws
Vind hier het shownieuws op dit moment. Wij laten het laatste shownieuws zien, waaronder het allerlaatste shownieuws, het actueel shownieuwsoverzicht en het aktuele shownieuws.

Actueel
Het laatste shownieuws:

Vind het shownieuws op nu, zoals het nos actuele shownieuws en het rtl shownieuwsoverzicht. Voor het laatste shownieuws van het anp, nos, reuters en rtl zit je hier goed.

Het laatste shownieuws vind je hier; rtlshownieuws, teletekst shownieuws en het bekende sterren nieuws. De shownieuws sterren vind je hier.

Home - Sitemap - Laatste shownieuws - Contact - Disclaimer & copyright