Roddels

Het laatste shownieuws van de sterren
en bekende Nederlanders van tv en filmShownieuws
Roddels
M. Jackson
Jan Smit
Gerard Joling
Nick & SimonAl het nieuws over Sylvie!
Kijk hier voor het laatste shownieuws over Sylvie Meis. Voormalige vrouw van Rafael van der Vaart; ze liggen nu in scheiding. Of blijven ze toch bij elkaar? Deze babe is ooit begonnen als VJ bij TMF en is sindsdien niet uit de roddelbladen te slaan. Knap hoe zij zichzelf steeds weer in de schijnwerpers weet te plaatsen. Ook een echt compliment; ze heeft een moeilijke ziekte dapper overwonnen.
Nieuwsupdate:

Sylvie

Lees hier het actuele shownieuws over Sylvie. Sylvie Meis is een knappe meid, bekend van TV. VJ, presentatrice, vrouw van een voetballer, glamourgirl, vele rollen kent zij. Schrik niet als je haar op de PC Hooftstraat ziet lopen; dat is haar domein. Eerst mee met haar man Rafael van der Vaart als voetbalvrouw, en zeer bekend op de Duitse televisie. Nu gaat ze misschien scheiden van haar voetballer Rafael. Al hangt een verzoening in de lucht! Hoe gaat het met Damian?


"sylvie van der vaart" - Google Nieuws

Sylvie Meis: 'Menig 25-jarige wil mijn lichaam' - Panorama
Sylvie Meis: 'Menig 25-jarige wil mijn lichaam'  Panorama

Het was eventjes stil rond Sylvie Meis, maar de showbizzdiva heeft weer van haar laten horen.

Dochter Estavana en Rafael groeit als kool - RTL Boulevard
Dochter Estavana en Rafael groeit als kool  RTL Boulevard

Het voelt als gister dat Estavana Polman en Rafael van der Vaart hun eerste kind samen, dochter Jesslynn, verwelkomden. Maar niets is minder waar; het ...

Sylvie Meis ziet Rafael van der Vaart als haar grote liefde - RTL Boulevard
Sylvie Meis ziet Rafael van der Vaart als haar grote liefde  RTL Boulevard

In de nieuwe Grazia doet Sylvie Meis een boekje open over haar liefdesleven. Zo vertelt ze dat ze ex-hubby Rafael van der Vaart nog altijd ziet als haar grote ...

Van der Vaart: 'Hopelijk blijven ze bij Ajax, maar de aanbiedingen zijn niet gek' - VoetbalPrimeur.nl
Van der Vaart: 'Hopelijk blijven ze bij Ajax, maar de aanbiedingen zijn niet gek'  VoetbalPrimeur.nl

Rafael van der Vaart ziet in Frenkie de Jong een jongere versie van Real Madrid-legende Guti. De twee lijken qua spel op elkaar, vindt de 109-voudig ...

Sylvie Meis: ja, ik ben aan het daten - AD.nl
Sylvie Meis: ja, ik ben aan het daten  AD.nl

Sylvie Meis (40) is weer verliefd. De geruchten gingen vorige week al en nu heeft de presentatrice bevestigd dat ze aan het daten is met filmproducer Bart ...
Sylvie Van der Vaart - Meis

Kijk hier voor actuele roddels over Sylvie Meis. Ze gaat mogelijk scheiden van Rafael van der Vaart. Eerst was ze VJ bij TMF en daarna presentatrice van veel Duitse spelshows. Ze is toch continue in de roddelbladen te vinden. Een echte showvrouw! Of nog beter; een echte showbizz prinses. Want de scheiding gaat misschien niet door; een echt drama.

Filmtip voor vanavond
shownieuws
Vind hier het shownieuws op dit moment. Wij laten het laatste shownieuws zien, waaronder het allerlaatste shownieuws, het actueel shownieuwsoverzicht en het aktuele shownieuws.

Actueel
Het laatste shownieuws:

Vind het shownieuws op nu, zoals het nos actuele shownieuws en het rtl shownieuwsoverzicht. Voor het laatste shownieuws van het anp, nos, reuters en rtl zit je hier goed.

Het laatste shownieuws vind je hier; rtlshownieuws, teletekst shownieuws en het bekende sterren nieuws. De shownieuws sterren vind je hier.

Home - Sitemap - Laatste shownieuws - Contact - Disclaimer & copyright