Roddels

Het laatste shownieuws van de sterren
en bekende Nederlanders van tv en filmShownieuws
Roddels
M. Jackson
Jan Smit
Gerard Joling
Nick & SimonAl het nieuws over Sylvie!
Kijk hier voor het laatste shownieuws over Sylvie Meis. Voormalige vrouw van Rafael van der Vaart; ze liggen nu in scheiding. Of blijven ze toch bij elkaar? Deze babe is ooit begonnen als VJ bij TMF en is sindsdien niet uit de roddelbladen te slaan. Knap hoe zij zichzelf steeds weer in de schijnwerpers weet te plaatsen. Ook een echt compliment; ze heeft een moeilijke ziekte dapper overwonnen.
Nieuwsupdate:

Sylvie

Lees hier het actuele shownieuws over Sylvie. Sylvie Meis is een knappe meid, bekend van TV. VJ, presentatrice, vrouw van een voetballer, glamourgirl, vele rollen kent zij. Schrik niet als je haar op de PC Hooftstraat ziet lopen; dat is haar domein. Eerst mee met haar man Rafael van der Vaart als voetbalvrouw, en zeer bekend op de Duitse televisie. Nu gaat ze misschien scheiden van haar voetballer Rafael. Al hangt een verzoening in de lucht! Hoe gaat het met Damian?


sylvie van der vaart - Google Nieuws

This RSS feed URL is deprecated
This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news

Sylvie Meis wil geen telefoons op verjaardagsfeest - Telegraaf.nl

Telegraaf.nl

Sylvie Meis wil geen telefoons op verjaardagsfeest
Telegraaf.nl
Sylvie Meis wordt volgende maand veertig jaar en de kleine diva is zeker van plan om dat te gaan vieren. Wie alleen dacht om wat foto's van het feest te delen op social media, heeft het mis; bij binnenkomst moet namelijk iedereen z'n telefoon inleveren ...
Sylvie Meis verbiedt telefoons op verjaardagsfeestNU.nl

alle 2 nieuwsartikelen »

Quotes van de Dag: Sylvie Meis zit zonder bikini; Russische miljardair moet ... - Quote

Quote

Quotes van de Dag: Sylvie Meis zit zonder bikini; Russische miljardair moet ...
Quote
Summertime! Al brengt dat ook wat probleempjes met zich mee, vraag maar aan Sylvie. Eerst onze Quotes van de Dag als heerlijke snack op het terras, geniet! Becelboter bij de vis. Unilever koopt 6 miljard aan aandelen in https://t.co/B7U9zN2YiF pic ...

en meer »

SYLVIE (40): 'Ik zou alles wr zo doen!' - Telegraaf.nl

Telegraaf.nl

SYLVIE (40): 'Ik zou alles wr zo doen!'
Telegraaf.nl
Het is afgelopen nacht in Hamburg tot in de kleine uurtjes gevierd: SYLVIE MEIS werd gisteren veertig en dit hele weekend staat voor familie en vrienden in het teken daarvan. Terugkijkend op de bewogen laatste jaren komt de kleine diva tot verrassende ...

Sylvie is niet te temmen en Rick Brandsteder zielsgelukkig met Roosje - AD.nl

AD.nl

Sylvie is niet te temmen en Rick Brandsteder zielsgelukkig met Roosje
AD.nl
Uptown girl Sylvie Meis is de hele week al in de '40 and fabulous'-sferen nu haar verjaardag eraan komt. Vandaag kronkelt ze onder het motto 'the lean and hungry type' op een spiegelglad podium in een wel heel strakke strapless jurk. Natuurlijk zorgde ...

en meer »
Sylvie Van der Vaart - Meis

Kijk hier voor actuele roddels over Sylvie Meis. Ze gaat mogelijk scheiden van Rafael van der Vaart. Eerst was ze VJ bij TMF en daarna presentatrice van veel Duitse spelshows. Ze is toch continue in de roddelbladen te vinden. Een echte showvrouw! Of nog beter; een echte showbizz prinses. Want de scheiding gaat misschien niet door; een echt drama.

Filmtip voor vanavond
shownieuws
Vind hier het shownieuws op dit moment. Wij laten het laatste shownieuws zien, waaronder het allerlaatste shownieuws, het actueel shownieuwsoverzicht en het aktuele shownieuws.

Actueel
Het laatste shownieuws:

Vind het shownieuws op nu, zoals het nos actuele shownieuws en het rtl shownieuwsoverzicht. Voor het laatste shownieuws van het anp, nos, reuters en rtl zit je hier goed.

Het laatste shownieuws vind je hier; rtlshownieuws, teletekst shownieuws en het bekende sterren nieuws. De shownieuws sterren vind je hier.

Home - Sitemap - Laatste shownieuws - Contact - Disclaimer & copyright