Roddels

Het laatste shownieuws van de sterren
en bekende Nederlanders van tv en filmShownieuws
Roddels
M. Jackson
Jan Smit
Gerard Joling
Nick & SimonAl het nieuws over Sylvie!
Kijk hier voor het laatste shownieuws over Sylvie Meis. Voormalige vrouw van Rafael van der Vaart; ze liggen nu in scheiding. Of blijven ze toch bij elkaar? Deze babe is ooit begonnen als VJ bij TMF en is sindsdien niet uit de roddelbladen te slaan. Knap hoe zij zichzelf steeds weer in de schijnwerpers weet te plaatsen. Ook een echt compliment; ze heeft een moeilijke ziekte dapper overwonnen.
Nieuwsupdate:

Sylvie

Lees hier het actuele shownieuws over Sylvie. Sylvie Meis is een knappe meid, bekend van TV. VJ, presentatrice, vrouw van een voetballer, glamourgirl, vele rollen kent zij. Schrik niet als je haar op de PC Hooftstraat ziet lopen; dat is haar domein. Eerst mee met haar man Rafael van der Vaart als voetbalvrouw, en zeer bekend op de Duitse televisie. Nu gaat ze misschien scheiden van haar voetballer Rafael. Al hangt een verzoening in de lucht! Hoe gaat het met Damian?


sylvie van der vaart - Google Nieuws

This RSS feed URL is deprecated
This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news

Sylvie Meis terug in jury Das Supertalent - AD.nl

AD.nl

Sylvie Meis terug in jury Das Supertalent
AD.nl
Sylvie Meis keert terug in de jury van de Duitse tv-show Das Supertalent. ,,Het is een grote eer om vandaag, samen met RTL, aan te kondigen dat ik terugkeer als jurylid van Das Supertalent, samen met Dieter Bohlen en Bruce Darnel", schrijft Sylvie op ...
Sylvie Meis keert terug als jurylid in Duitse talentenjachtNU.nl

alle 3 nieuwsartikelen »

Amazon lokt Nederland met lingerie Sylvie Meis [FOTO'S] - Panorama

Panorama

Amazon lokt Nederland met lingerie Sylvie Meis [FOTO'S]
Panorama
Onder het oog van de massaal uitgelopen Duitse pers presenteerde Sylvie Meis vorig jaar zomer haar eigen lingerielijn Sylvie Flirty Lingerie, die ze met Amazon Fashion op de markt bracht. Lange tijd leken de sexy setjes geen hit te worden. Daar komt nu ...

Oude bekende terug op de velden: eerste training Van der Vaart in Zwolle - VoetbalPrimeur.nl

VoetbalPrimeur.nl

Oude bekende terug op de velden: eerste training Van der Vaart in Zwolle
VoetbalPrimeur.nl
Rafael van der Vaart is terug op de Nederlandse velden! Maandagochtend stapte hij met een glimlach het trainingsveld van PEC Zwolle op. "Goedemorgen", zei hij vrolijk tegen de massaal toegestroomde pers.

en meer »

Van der Vaart baalt van lage aanbieding: 'Ik ga niet mijn bed uit voor niets' - Voetbalzone.nl

Voetbalzone.nl

Van der Vaart baalt van lage aanbieding: 'Ik ga niet mijn bed uit voor niets'
Voetbalzone.nl
Esbjerg fB heeft Rafael van der Vaart een contractvoorstel gedaan, zo vertelt de 109-voudig international van Oranje in gesprek met FOX Sports. De 35-jarige middenvelder, die de afgelopen tijd zijn conditie op peil hield bij PEC Zwolle, was echter niet ...
Van der Vaart lacht om contractaanbieding: "Ik ga niet m'n bed uit voor niets"VoetbalPrimeur.nl

alle 31 nieuwsartikelen »
Sylvie Van der Vaart - Meis

Kijk hier voor actuele roddels over Sylvie Meis. Ze gaat mogelijk scheiden van Rafael van der Vaart. Eerst was ze VJ bij TMF en daarna presentatrice van veel Duitse spelshows. Ze is toch continue in de roddelbladen te vinden. Een echte showvrouw! Of nog beter; een echte showbizz prinses. Want de scheiding gaat misschien niet door; een echt drama.

Filmtip voor vanavond
shownieuws
Vind hier het shownieuws op dit moment. Wij laten het laatste shownieuws zien, waaronder het allerlaatste shownieuws, het actueel shownieuwsoverzicht en het aktuele shownieuws.

Actueel
Het laatste shownieuws:

Vind het shownieuws op nu, zoals het nos actuele shownieuws en het rtl shownieuwsoverzicht. Voor het laatste shownieuws van het anp, nos, reuters en rtl zit je hier goed.

Het laatste shownieuws vind je hier; rtlshownieuws, teletekst shownieuws en het bekende sterren nieuws. De shownieuws sterren vind je hier.

Home - Sitemap - Laatste shownieuws - Contact - Disclaimer & copyright