Roddels

Het laatste shownieuws van de sterren
en bekende Nederlanders van tv en filmShownieuws
Roddels
M. Jackson
Jan Smit
Gerard Joling
Nick & SimonAl het shownieuws op een website!
Kijk hier voor het laatste shownieuws met de laatste en nieuwste shownieuwsberichten. Lees hier het allerlaatste shownieuws van dit moment. Hier vind je het up-to-date shownieuws; het shownieuws van dit moment op een rij! Het actuele shownieuws van dit moment tonen wij op deze site. Het actuele shownieuwsoverzicht van Nu.nl, NOS Teletekst, NOS Journaal en RTL shownieuws laten wij hier zien. Zoek je het rtl shownieuws overzicht of het nos shownieuwsoverzicht? Wij laten het shownieuws van dit moment zien.
Nieuwsupdate:

Alles over Nick en Simon

Lees hier het actuele shownieuws over Sonja Bakker van dit moment. Sonja bakker werd geboren in Avenhorn op 3 november 1974. Ze woont nu in Zuid-Spierdijk, Noord-Holland. In 1995 volgde ze een cursus tot gewichtsconsulent.

Sonja is bekend als dieetgoeroe. Zij schreef in 2004 het boek Bereik je ideale gewicht. En dit boek was een razend knallend succes. Er werden maar liefst 400.000 exemplaren verkocht in de periode 2005-2006. Daarna schreef zij het succesvolle boek Bereik én behoud je ideale gewicht, eind 2006. Zij is voorstander van strikte weekmenu’s die de sleutel tot gewichtsvermindering moeten zijn.
RSS Feed van Sonja Bakker

Sonja Bakker trouwt op Ibiza
Vrijdagavond 12 juli is het dan zo ver: Sonja Bakker en haar verloofde Jan Reus geven elkaar het jawoord tijdens zonsondergang op Ibiza. Een kort huwelijksfeest? Nee hoor, de tortelduifjes gaan drie dagen lang feest vieren.Sonja en Jan kijken al la...

Sonja Bakker verbaasd over ophef erotische roman
Sonja Bakker had alle ophef rondom haar erotische roman niet verwacht. Voor de buitenwereld leek het meer een grap te zijn dat de afslankexpert een erotisch roman ging schrijven en enkele reacties op het toekomstige boek waren dan ook verzinsels die ...

Sonja Bakker pakt uit voor tweede huwelijk
Sonja Bakker heeft erg veel zin in haar tweede huwelijk en in de Telegraaf blikt ze alvast vooruit naar de grote dag: "Eindelijk een echte trouwjapon en een echt huwelijksfeest van wel twee dagen." Haar eerste huwelijk was redelijk sob...

Sonja Bakker schrijft erotische roman
Sonja Bakker staat bekend om haar reeks dieetboeken, maar nu gooit ze het over een andere boeg. Volgende week lanceert ze een erotisch getinte roman.Het boek heet 'Ibiza, de hemel en de hel' en is te koop vanaf 10 juni. Het verhaal g...

Sonja Bakker bevallen van een jongen
Sonja Bakker gaat gelukkiger dan ooit het nieuwe jaar in, want ze is vanmorgen bevallen van een kerngezonde zoon van 3840 gram."Hij heet Bram en draagt mijn achternaam. Alles is goed gegaan. Ons nieuwe jaar kan nu al niet meer stuk", vertelt J...


Lees het laatste shownieuws het eerst hier!

Het actuele shownieuws van dit moment tonen wij op deze site. Het actuele shownieuwsoverzicht van Nu.nl, shownieuws.nl, NOS Teletekst, NOS Journaal en RTL shownieuws laten wij hier zien.
Kijk hier voor het laatste shownieuws met de laatste en shownieuwste shownieuwsberichten. Lees hier het allerlaatste shownieuws van dit moment. Hier vind je het up-to-date shownieuws; het shownieuws van dit moment op een rij!

Het mooie wonen
Meubelen voor elke kamer.... Klik hier

Filmtip voor vanavond
shownieuws
Vind hier het shownieuws op dit moment. Wij laten het laatste shownieuws zien, waaronder het allerlaatste shownieuws, het actueel shownieuwsoverzicht en het aktuele shownieuws.

Actueel
Het laatste shownieuws:

Vind het shownieuws op nu, zoals het nos actuele shownieuws en het rtl shownieuwsoverzicht. Voor het laatste shownieuws van het anp, nos, reuters en rtl zit je hier goed.

Het laatste shownieuws vind je hier; rtlshownieuws, teletekst shownieuws en het bekende sterren nieuws. De shownieuws sterren vind je hier.

Home - Sitemap - Laatste shownieuws - Contact - Disclaimer & copyright