Roddels

Het laatste shownieuws van de sterren
en bekende Nederlanders van tv en filmShownieuws
Roddels
M. Jackson
Jan Smit
Gerard Joling
Nick & SimonAl het shownieuws op een website!
Kijk hier voor het laatste shownieuws met de laatste en nieuwste shownieuwsberichten. Lees hier het allerlaatste shownieuws van dit moment. Hier vind je het up-to-date shownieuws; het shownieuws van dit moment op een rij! Het actuele shownieuws van dit moment tonen wij op deze site. Het actuele shownieuwsoverzicht van Nu.nl, NOS Teletekst, NOS Journaal en RTL shownieuws laten wij hier zien. Zoek je het rtl shownieuws overzicht of het nos shownieuwsoverzicht? Wij laten het shownieuws van dit moment zien.
Nieuwsupdate:

Lees alles over Michael Jackson

Lees hier het actuele shownieuws over Michael Jackson, de king of pop. Hier vind je het shownieuws; het laatste shownieuws van dit moment op een rij! Het complete nieuwsoverzicht van alle roddel, achterklap en weetjes van dit moment tonen wij hier. Het laatste shownieuws van Nu.nl, shownieuws.nl, NOS Teletekst, NOS Journaal en RTL shownieuws laten wij hier zien. Kijk hier voor het meest actuele shownieuwsoverzicht met de allerlaatste en allernieuwste shownieuwsfeiten. Het actuele en laatste nieuws over alle sterren op een rij.
Michael Jackson

Michael Jackson werd geboren op 29 augustus 1958 in Gary, Indiana. Samen met zijn broers vormde Michael The Jackson Brothers. Michael startte in 1972 met zijn eerste solo-activiteiten. Het baanbrekende album “Thriller” kwam in 1982 uit. In 1987 volgede het album "Bad" met producer Quincy Jones. Eind 1991 kwam zijn album “Dangerous” uit. Daarna ging het bergafwaarts. In 2001 werd nog een album uitgebracht, maar dat verkocht maar in beperkte mate. In 2006 lijkt Michael Jackson zijn muzikale carrière weer op te pakken. Michael is twee keer getrouwd geweest, waaronder met de dochter van Elvis Presley, en heeft twee kinderen. In 2008 bleek dat Michael Jackson grote schulden had en dat Neverland geveild zou worden als hij niet aan de eisen zou voldoen. In juli 2009 zou Michael een comeback-concert geven in Londen. Echter, op 25 juni 2009 overlijdt Michael Jackson aan een vermoedelijke hartstilstand.

Het mooie wonen
Meubelen voor elke kamer.... Klik hier

Filmtip voor vanavond
shownieuws
Vind hier het shownieuws op dit moment. Wij laten het laatste shownieuws zien, waaronder het allerlaatste shownieuws, het actueel shownieuwsoverzicht en het aktuele shownieuws.

Actueel
Het laatste shownieuws:

Vind het shownieuws op nu, zoals het nos actuele shownieuws en het rtl shownieuwsoverzicht. Voor het laatste shownieuws van het anp, nos, reuters en rtl zit je hier goed.

Het laatste shownieuws vind je hier; rtlshownieuws, teletekst shownieuws en het bekende sterren nieuws. De shownieuws sterren vind je hier.

Home - Sitemap - Laatste shownieuws - Contact - Disclaimer & copyright