Roddels

Het laatste shownieuws van de sterren
en bekende Nederlanders van tv en filmShownieuws
Roddels
M. Jackson
Jan Smit
Gerard Joling
Nick & SimonAl het nieuws over Maxima!
Kijk hier voor het laatste shownieuws over Maxima. Deze flamboyante prinses heeft wat Argentijns temperament in het Nederlandse koningshuis gebracht. Het actuele nieuws van dit moment tonen wij op deze site.
Nieuwsupdate:

Maxima

Lees hier het actuele shownieuws over Maxima van dit moment. Hoe gaat het met Maxima? Is ze inmiddels gewend in het gezellige maar af en toe koude Nederland? En danst ze regelmatig nog de tango met Willem Alex? Een ding is zeker; ze heeft het hart van alle Nederlanders gewonnen. Eindelijk eens wat pit in het koningshuis. Wij kunnen niet wachten tot Maxima koningin wordt. Kijk hier voor het meest actuele shownieuwsoverzicht over Maxima en haar man Willem-Alexander. En natuurlijk hun prachtkinderen Amalia, Alexia en Ariana.Nieuws van maxima.startpagina.nl

Prins Willem-Alexander en prinses Maxima op de Floriade
Prins WIllem - Alexander en prinses Maxima brengen momenteel bezoek aan de Floriade. Ze zijn er samen met hun kinderen prinses Amalia, prinses Alexia en prinses Ariane. Het betreft een privébezoek van het koninklijk gezin. Tweet

Oranjepaar mogelijk op bezoek bij 'Uitdaging'
DOETINCHEM - Prins Willem-Alexander en prinses Maxima bezoeken mogelijk de Doetinchemse Uitdaging. Dit initiatief van Gerda Geurtsen is als één van de twintig 'sociale pioniers' geselecteerd voor de derde editie van het Oranje Fonds Groeiprogramma. Zie ook: 21.000 euro voor Doetinchemse Uitdaging Bedrijf zoekt verenigingen voor 'Doetinchemse Uitdaging' "De prins en prinses zijn beschermheer en -vrouw van het Oranjefonds. Ze streven ernaar om alle genomineerde sociale pioniers te bezoeken.

Oranje Fonds - Historie
Het Oranje Fonds is in 2002 ontstaan toen het als cadeau van alle Nederlanders werd aangeboden aan de Prins van Oranje en Prinses Máxima ter gelegenheid van hun huwelijk. Zij zijn ons beschermpaar en zeer betrokken bij het Fonds en ons werkveld. In het oprichtingsjaar is het Oranje Fonds gefuseerd met het Juliana Welzijn Fonds, dat al sinds 1948 binnen de sociale sector werkzaam was.

Oranje Fonds - Downloads
Hieronder ziet u een overzicht van de meest gebruikte documenten en formulieren op onze website en de (schriftelijke) uitgaven van het Oranje Fonds. Deze downloads zijn in drie groepen verdeeld afhankelijk of u een aanvraag gaat doen, inmiddels een bijdrage heeft ontvangen, of algemene informatie zoekt. Logo Oranje FondsHeeft u een bijdrage ontvangen? Wij stellen het op prijs als u dit vermeldt in uw publicaties.

Oranje Fonds - Nieuws
Uit het hele land kwamen de bussen aangereden. Duizenden muziekinstrumenten lagen in het bagagerek. De melodieën werden voor de laatste keer geoefend. Op het parkeerterrein was het een drukte van jewelste, iedereen kreeg een bandje om en wat te ... Met het Fonds Soldaat van Oranje steunt het Oranje Fonds initiatieven van jonge mensen die, net als de Soldaat van Oranje, een probleem in de samenleving te lijf gaan.
Prinses Maxima

Maxima is getrouwd met Willem-Alexander. Zij zijn de troonopvolgers van Koningin Beatrix. Hun dochters heten Amalia, Alexia en Ariana. Wat een vrolijk gezin is het toch!
Kijk hier voor het laatste shownieuws met de laatste en shownieuwste shownieuwsberichten. Lees hier het allerlaatste shownieuws van dit moment. Hier vind je het up-to-date shownieuws; het shownieuws van dit moment op een rij!

Filmtip voor vanavond
shownieuws
Vind hier het shownieuws op dit moment. Wij laten het laatste shownieuws zien, waaronder het allerlaatste shownieuws, het actueel shownieuwsoverzicht en het aktuele shownieuws.

Actueel
Het laatste shownieuws:

Vind het shownieuws op nu, zoals het nos actuele shownieuws en het rtl shownieuwsoverzicht. Voor het laatste shownieuws van het anp, nos, reuters en rtl zit je hier goed.

Het laatste shownieuws vind je hier; rtlshownieuws, teletekst shownieuws en het bekende sterren nieuws. De shownieuws sterren vind je hier.

Home - Sitemap - Laatste shownieuws - Contact - Disclaimer & copyright