Roddels

Het laatste shownieuws van de sterren
en bekende Nederlanders van tv en filmShownieuws
Roddels
M. Jackson
Jan Smit
Gerard Joling
Nick & SimonAl het nieuws van Kate Middleton!
Kijk hier voor het laatste shownieuws over Kate Middleton. Ze is de vrouw van prins William. Iedereen vraagt zich af; Is Kate al zwanger? Het actuele nieuws van dit moment tonen wij op deze site.
Nieuwsupdate:

Kate Middleton

Lees hier het actuele shownieuws over Kate Middelton van dit moment. Kate Middleton is de vrouw van de Britse prins William. Iedereen vraagt zich af; Is Kate al zwanger? Het actuele nieuws van dit moment tonen wij op deze site. Een ding is wel duidelijk; ze is samen met William troonopvolger, maar die moet nog wel wachten op Charles. Haar officiele aanspreektitel is 'Her Royal Highness Princess Catherine'. Dat klinkt al weer wat chiquer dan Kate. En haar zusje is ook erg populair; Pippa Middleton. Ze was al hertogin van Cambridge. En ze werkte tot haar huwelijk bij haar ouders in hun postorderbedrijf.


Engeland en Kate

Hoe gaat het Kate? Zorgt ze al voor een troonopvolger voor het Britse Koningshuis? Ze lijkt wel een stuk populairder dan de nieuwe vlam van Charles. Maar ze zal niet snel prinses Diana vervangen. The Princess of Harts. Het actuele shownieuwsoverzicht van Nu.nl, shownieuws.nl, NOS Teletekst, NOS Journaal en RTL shownieuws laten wij hier zien.
Kijk hier voor het laatste shownieuws met de laatste en shownieuwste shownieuwsberichten. Lees hier het allerlaatste shownieuws van dit moment. Hier vind je het up-to-date shownieuws; het shownieuws van dit moment op een rij!

Filmtip voor vanavond
shownieuws
Vind hier het shownieuws op dit moment. Wij laten het laatste shownieuws zien, waaronder het allerlaatste shownieuws, het actueel shownieuwsoverzicht en het aktuele shownieuws.

Actueel
Het laatste shownieuws:

Vind het shownieuws op nu, zoals het nos actuele shownieuws en het rtl shownieuwsoverzicht. Voor het laatste shownieuws van het anp, nos, reuters en rtl zit je hier goed.

Het laatste shownieuws vind je hier; rtlshownieuws, teletekst shownieuws en het bekende sterren nieuws. De shownieuws sterren vind je hier.

Home - Sitemap - Laatste shownieuws - Contact - Disclaimer & copyright