Roddels

Het laatste shownieuws van de sterren
en bekende Nederlanders van tv en filmShownieuws
Roddels
M. Jackson
Jan Smit
Gerard Joling
Nick & SimonAl het nieuws van Jan Smit!
Kijk hier voor het laatste shownieuws over Jan Smit. Deze Volendamse bink doet heel wat stof opwaaien. Het actuele nieuws van dit moment tonen wij op deze site.
Nieuwsupdate:

Jan Smit

Lees hier het actuele shownieuws over Jan Smit van dit moment. Hier vind je het shownieuws; het laatste shownieuws van dit moment op een rij! Het complete nieuwsoverzicht van alle roddel, achterklap en weetjes van dit moment tonen wij hier. Het laatste shownieuws van Nu.nl, shownieuws.nl, NOS Teletekst, NOS Journaal en RTL shownieuws laten wij hier zien. Kijk hier voor het meest actuele shownieuwsoverzicht met de allerlaatste en allernieuwste shownieuwsfeiten. Het actuele en laatste nieuws over alle sterren op een rij.Nieuws van jansmit.startpagina.nl

Realityserie over zanger Jan Smit (tros.nl)
Jan Smit reist af naar Boedapest voor opnames van de film Het Bombardement. Maar naast de opnames gaat de muzikale carrière van Jan gewoon door.

The Voice-kandidate scoort nummer 1-hit
Sandra van Nieuwland komt binnen op de eerste plaats van de Single Top 100 met het nummer More. De Haarlemse zong de cover van Usher in The Voice of Holland. Sandra van Nieuwland komt deze week binnen op de eerste plaats van de Single Top 100 met het nummer More. De Haarlemse stond met de cover van het lied van r&b-zanger Usher vorige week vrijdag in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van The Voice of Holland.

Nick en Simon gemist in De zomer voorbij
VOLENDAM - Nick en Simon ontbreken dit jaar in het TROS-programma De zomer voorbij. En werden erg gemist door hun Volendamse vrienden. Jaap Kwakman en Jan Dulles van de 3JS gaan ervan uit dat het duo ook volgend jaar ontbreekt. Dit vertelden ze vrijdag in Volendam tijdens de TROS-presentatie van het zesde seizoen van De zomer voorbij. Donderdag keerde het zongebruinde gezelschap na 10 opnamedagen terug uit Zuid-Frankrijk.

Jan Smit weigerde filmrol tot twee keer toe
Jan Smit heeft het aanbod voor de hoofdrol in de film Het Bombardement tot twee keer toe afgeslagen.

Album Top 10: Alanis Morissette is terug
RIJSWIJK - Alanis Morissette staat weer bovenin de hitlijsten. Haar nieuwe album Havoc and Bright Lights komt deze week op twee binnen in de Album Top 10, net onder Jan Smit. De op een na hoogste nieuwe binnenkomer is van Voice of Holland-winnares Iris. Haar debuutalbum First is terug te vinden op plek vier.Album Top 10 Week 35(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, album, o.b.v. Album Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)1. (1) Jan Smit - Vrienden2.
Volendam en Jan Smit

Jan Smit, het symbool van Volendam. En er komt al veel muzikaals uit Volendam. Het actuele shownieuwsoverzicht van Nu.nl, shownieuws.nl, NOS Teletekst, NOS Journaal en RTL shownieuws laten wij hier zien.
Kijk hier voor het laatste shownieuws met de laatste en shownieuwste shownieuwsberichten. Lees hier het allerlaatste shownieuws van dit moment. Hier vind je het up-to-date shownieuws; het shownieuws van dit moment op een rij!

Filmtip voor vanavond
shownieuws
Vind hier het shownieuws op dit moment. Wij laten het laatste shownieuws zien, waaronder het allerlaatste shownieuws, het actueel shownieuwsoverzicht en het aktuele shownieuws.

Actueel
Het laatste shownieuws:

Vind het shownieuws op nu, zoals het nos actuele shownieuws en het rtl shownieuwsoverzicht. Voor het laatste shownieuws van het anp, nos, reuters en rtl zit je hier goed.

Het laatste shownieuws vind je hier; rtlshownieuws, teletekst shownieuws en het bekende sterren nieuws. De shownieuws sterren vind je hier.

Home - Sitemap - Laatste shownieuws - Contact - Disclaimer & copyright